Carbon Laser Peeling met de Pico Second Laser bij MC Tattoo Studio

Ben je op zoek naar een behandeling voor verjonging van de huid? Dat kan nu ook bij MC Tattoo Studio. Naast het zetten en verwijderen van tatoeages en het zetten van een piercings, heeft MC Tattoo sinds kort het nieuwste en meest veelzijdige apparaat dat huidaandoeningen, tatoeages, permanente make-up en schimmelnagels effectief kan verwijderen. Maar ook het verjongen van de huid! Dit doen wij met de Q-Switched ND YAG Laser, de laatste techniek in Laserland.

De Carbon Laser Peeling is een effectieve methode voor huidverjonging maar zorgt tegelijkertijd ook voor een diepe reiniging van de huid wat herstellend werkt voor een vettige huid. Tevens worden met deze lasertechnologie tezamen met een Koolstofmasker grove poriën (littekens van acne), rimpels, littekens en acne verminderd. Naast het gelaat kunnen ook de hals, decolleté, nek, handen en benen behandeld worden.

De Carbon Laser Peeling stimuleert je huid die wat slapper wordt naar mate je wat ouder wordt. Met de behandeling van de opperhuid met de laser bouwt de huid collageen op en wordt bindweefsel vernieuwd. Je zult merken dat je huid weer strakker wordt en dat rimpels geleidelijk aan minder worden. In de diepere lagen van onze huid, de dermis, worden de talgklieren tevens behandeld waardoor de productie van talg vermindert.

 

Een wel verdiende en rustgevende behandeling
Onze behandeling begint met een gedegen voorbereiding. Daarbij is het wenselijk dat je zorgt dat er zo weinig mogelijk vuil of makeup op je huid zit (zie ook onze aanbeveling voor het dagelijks schoonmaken en houden van je huid en gezicht). We reinigen vervolgens met een lotion en tonic de huid om deze klaar te maken voor het Carbon Masker. Het opbrengen van het masker doe we met een fijne kwast voor gelijkmatige verdeling en optimaal effect. Nadat het masker goed ingedroogd is wordt met de Q-Switched ND YAG Laser de masker er af “geschoten”. Dit gebeurt vrijwel pijnloos, cliënten ervaren het als een elastiekje dat op je wordt afgeschoten.
Het verdampen van de Carbon door de laser zorgt ervoor dat de dode huidcellen mee genomen worden waardoor een zuivere en strakkere huid naar boven komt. Na de behandeling wordt het gezicht opnieuw gereinigd en behandeld met een serum van vitamine A (collageen) en C (anti oxidant). Daarna wordt een tweede herstellende Alginaat masker aangebracht die de huid weer een extra bevochtiging boost geeft. Tot slot wordt de huid met een verzorgende lotion ingesmeerd zonder SPF. Heel belangrijk is dat je daarna niet gaat zonnen of onder de zonnebank stapt omdat de huid nog verder moet herstellen van de behandeling.